• Stort utbud
  • Fri frakt på tillbehör från 900kr
  • 100 år i branschen
0 Varukorg

 

Fri årlig service

 

 

Vid köp av sportcykel (Racer/Hybrider/MTB) hos Stenströms Cykel AB, ingår alltid en årlig service utan kostnad. Den består av yttre kontroll och justering av bromsar, växlar, nav, vev- samt styrlager, hjulriktning och bedömning av cykelns allmänna skick. Vi kontrollerar även skruvar och bultar med momentnyckel för att säkerställa att dessa sitter korrekt. Justering ingår endast om delarna är köpta och monterade av personal på Stenströms Cykel. Så länge delarna är så fräscha att det går att justera så ingår detta i den årliga servicen. Slitagedelar som till exempel bromsbelägg, däck och slang m.m. samt tillhörande verkstadsarbete debiteras.

Hur fungerar det?
Boka tid! När du sedan lämnar in din cykel för service visar du upp ditt inköpsbevis. Väntetiderna är mycket kortare under icke högsäsong, försök därför att planera in din cykelservice under höst- och vinterperioden. Vanligtvis så utförs servicen inom 3 vardagar. 

Vad ska jag som kund göra?
  • Ring oss på 0220-10077 och boka tid. Vi lanserar snart bokning under Verkstad på www.stenstromscykel.se.
  • Lämna in cykeln(rengjord) på överenskommen dag
  • Visa upp inköpsbevis vid inlämning

Varför erbjuder vi en fri service per år?
En cykel som används regelbundet är också i behov av en regelbunden service.  Vi erbjuder vårt baspaket utan kostnad, en gång per år, till dig som köpt din sportcykel hos oss. Det ger din cykel längre livslängd och dig mer värde för dina investerade pengar. Vad ger det oss? Förhoppningsvis en mycket nöjd kund som återkommer till oss.

Den största vinnaren är du!
Vi säljer enbart cyklar ur premiumsegmentet och med den årliga servicen som ingår gör att du får de lägsta kilometerkostnaderna. Hög kvalitet och rätt underhåll ger nöjda kunder!