• Stort utbud
  • Fri frakt på tillbehör från 900kr
  • 100 år i branschen
0 Varukorg

Gravelbike & Cyclocross

Gravelbike & Cyclocross
Filtrera
Tillverkare (0/6 valda)
Cykeltyp (0/2 valda)
Sortera
15 produkter

Visa fler

Gravelbikes

Vi har handplockat vårat utbud av gravelbikes och är stolta över att erbjuda ett brett och prisvärt sortiment med stor variation i cyklarnas geometri och specifikation. Allt för att det skall finnas en gravelbike till varje cyklist.

Vi säljer flera varumärken som tillverkar gravelbikes. Hos oss hittar du bland annat:

Bianchi, Italiens största tillverkare av cyklar för träning och tävling. Bianchi har ett brett utbud gravelbikes, från prisvärda modeller med aluminiumramar upp till Impulso RC som är en fullblods gravel för tävlingsbanan. 

Cannondale, från USA, gravelcyklingens hemland. Cannondale har sin otroligt populära Topstone-serie där det erbjuds både aluminiummodeller och gravelbikes helt i kolfiber.

Meter, en liten men väldigt intressant tillverkare. Cyklarna byggs i Stenkullen utanför Göteborg. Fina cyklar med en hög komponentnivå. Du får välja viken färg du vill, sålänge du väljer en svart. 

Nishiki, handbyggd i Göteborg. Gravelbikes som alltid har multifunktion med i tänket. Nishikis gravelbikes har blivit väldigt populära att använda som snabba pendlingscyklar bland åretruntcyklisterna. Cyklarna har vettiga tekniska lösningar som är designade för oss i norden. 

Principia, gravelbikes från vårat södra grannland, Danmark. Hög komponentnivå och prisvärdhet är det som framförallt speglar Principias gravelbikes. 

Trek, från USA, är världsledande när det kommer till de flesta kategorier av cyklar och inte minst gravelbikes. Det är världsklass på cyklarnas tekniska lösningar. Tittar man på årets modeller av cyklar så kan man ana hur konkurenternas cyklar kommer att se ut om två till tre år. Treks gravelbike-serie, Checkpoint, erbjuder modeller med både aluminiumram och ramar helt i kolfiber.