• Stort utbud
  • Fri frakt på tillbehör från 900kr
  • 100 år i branschen
0 Varukorg

Pakethållare & Flak

Pakethållare & Flak
Filtrera
Tillverkare (0/11 valda)
Position (0/2 valda)
Sortera
32 produkter

Visa fler

Pakethållare till cykel

Det finns mängder med olika pakethållare till cyklar. Från enkla pakethållare i stål till fina modeller i aluminium som klarar att bära tung packning. 

Idag är många pakethållare till cyklar dessutom utrustade med ett klicksystem för att enkelt och snabbt kunna få fast cykelväskor, cykelkorgar, flak och backar. De två vanligaste klicksystemen kallas AVS och MIK. Dessa två system är likvärdiga men inte kompatibla med varandra

Atran Velos pakethållare med AVS är ett klicksystem för en mängd olika tillbehör så som väskor, korgar, backar och flak. Alla Atran Velos pakethållare har AVS-fäste.

Många cykelfabrikanter använder sig idag av pakethållare som är utrustade med AVS. Bland dessa cykeltillverkare finns Crescent, Ecoride, Nishiki, Monark, Skeppshult, Winther med flera. Är du osäker om din cykel kan ha AVS-tillbehör är du välkommen förbi oss eller maila en bild på din pakethållare, fotad ovanifrån.

MIK använder sig bland annat cykelfabrikanterna Batavus, Electra, Gazelle, Giant och Trek av. MIK står för Mounting Is Key. Pakethållare som är utrustade med MIK tillverkas bland annat av Bontrager.